0113209800 office@gds.rs

Zemunske kapije u punom sjaju

Stambeno-poslovni kompleks Zemunske kapije, na prostoru bivše kasarne „Aleksa Dundić“ u Zemunu, dobio je konačni izgled.

Lokacija omeđena ulicama Cara Dušana, Zadužbinskom, Šumadijskom i Filipa Višnjića je sada mesto u kome su dom našli novi, ali i stari žitelji Zemuna.

Zemunske kapije se prostiru na površini od oko šest hektara, imaju osam objekata, sedam stambenih i jedan poslovni, u kom je smeštena centrala Poreske uprave.

Naselje je već bogato raznovrsnim sadržajima. Centralni trg je zelena pešačka zona opremljena atraktivnim mobilijarom, rasvetom, fontanom, kao i brojnim komercijalnim sadržajima poput restorana, kafića, radnji. U naselju postoje tri uređene parkovske površine sa dečjim igralištima i prostorom za odmor i rekreaciju.

Novo naselje Zemunske kapije je saobraćajno odlično povezano sa svim delovima Beograda, zahvaljujući blizini autoputa i Pupinovog mosta.

VESTI

Promena sedišta Direkcije

Promena sedišta Direkcije

Sedište Građevinska direkcija Srbije se preseljava u novi poslovni objekat u kompleksu PETICA na adresi Jurija Gagarina 76, Novi Beograd.