0113209800 office@gds.rs

ВИШЕ ОД КВАДРАТА.

Грађевинска Дирекција Србије

Грађевинска дирекција Србије основана је одлуком Владе Републике Србије ради управљања пројектима од значаја за Републику, првенствено за управљање инвестицијама у грађевинарству.

грађевинска дирекција србије

Грађевинска дирекција Србије је током две деценије свог постојања реализовала низ развојних и комерцијалних, грађевинских и инвестиционих пројеката на читавој територији Републике Србије у укупној вредности од око 1.100.000.000 €.

Искуство и иновације


Више од две деценије успешног пословања у сектору грађевинарства

Имплементација нових технологија

Професионалност


Висококвалификован стручни кадар

сигурност


Апсолутна правна и финансијска сигурност у пословању

у продаји

Петица

Стамбено – пословни комплекс ПЕТИЦА гради се на атрактивној локацији у новобеоградском Блоку 63, на углу улица Јурија Гагарина и Нехруове.

У комплексу ће бити 308 станова различитих структура, од једнособних до шестособних, квадратуре од 38м2 до260 м2. Најзаступљенији су трособни станови. Објекти ће имати три подземне етаже, приземље, девет спратова и повучени спрат. На повученом спрату пројектовани су атрактивни станови већих квадратура, од 100-260 м2.

у продаји

земунске капије

Грађевинска дирекција Србије гради стамбено-пословно насеље ЗЕМУНСКЕ КАПИЈЕ на простору бивше касарне „Алекса Дундић“ у Земуну. Насеље ће имати 8 објеката, 7 стамбених са 1440 станова и један пословни, односно 200.000 м2 стамбено-пословног простора.

ВЕСТИ

ПРОМЕНА СЕДИШТА ДИРЕКЦИЈЕ

ПРОМЕНА СЕДИШТА ДИРЕКЦИЈЕ

Седиште Грађевинска дирекција Србије се пресељава у нови пословни објекат у комплексу ПЕТИЦА на адреси Јурија Гагарина 76, Нови Београд.