0113209800 office@gds.rs

Земунске капије у пуном сјају

Стамбено-пословни комплекс Земунске капије, на простору бивше касарне „Алекса Дундић“ у Земуну, добио је коначни изглед.

Локација омеђена улицама Цара Душана, Задужбинском, Шумадијском и Филипа Вишњића је сада место у коме су дом нашли нови, али и стари житељи Земуна.

Земунске капије се простиру на површини од око шест хектара, имају осам објеката, седам стамбених и један пословни, у ком је смештена централа Пореске управе.

Насеље је већ богато разноврсним садржајима. Централни трг је зелена пешачка зона опремљена атрактивним мобилијаром, расветом, фонтаном, као и бројним комерцијалним садржајима попут ресторана, кафића, радњи. У насељу постоје три уређене парковске површине са дечјим игралиштима и простором за одмор и рекреацију.

Ново насеље Земунске капије је саобраћајно одлично повезано са свим деловима Београда, захваљујући близини аутопута и Пупиновог моста.

ВЕСТИ

ПРОМЕНА СЕДИШТА ДИРЕКЦИЈЕ

ПРОМЕНА СЕДИШТА ДИРЕКЦИЈЕ

Седиште Грађевинска дирекција Србије се пресељава у нови пословни објекат у комплексу ПЕТИЦА на адреси Јурија Гагарина 76, Нови Београд.