0113209800 office@gds.rs

Земунске капије – место нових сусрета

У насељу Земунске капије завршена је изградња четири стамбена објеката (Ц, Д, Е и Г) са укупно 700 станова. Ново насеље је почело да добија свој коначни облик.

Уређени су платои између зграда, а приводи се крају и уређење централног трга у насељу на коме је фонтана и две  симболичне капије, које ће бити место сусрета и нових познанстава.

Централни трг је пешачка зона опремљена атрактивним мобилијаром и расветом, као и бројним комерцијалним садржајима попут ресторана, кафића, радњи. Паркић “Двориштанце”, коме су име дали најмлађи станари насеља,   отворен је између зграда Г и Х.

На тргу и у оквиру парковске површине  биће постављена два wifi дрвета,  која ће омогућити  бежични приступ интернету  и пуњење мобилних телефона.

Из актуелне понуде издвајамо непокретности у објекту Х, који се налази уз Задужбинску улицу у јужном делу парцеле. У продаји су станови различитих структура, од 36 м2 до 70 м2.

За детаљније информације, посетите сајт: www.zemunskekapije.com

ВЕСТИ

Земунске капије у пуном сјају

Земунске капије у пуном сјају

Стамбено-пословни комплекс Земунске капије, на простору бивше касарне „Алекса Дундић“ у Земуну, добио је коначни изглед.

ПРОМЕНА СЕДИШТА ДИРЕКЦИЈЕ

ПРОМЕНА СЕДИШТА ДИРЕКЦИЈЕ

Седиште Грађевинска дирекција Србије се пресељава у нови пословни објекат у комплексу ПЕТИЦА на адреси Јурија Гагарина 76, Нови Београд.